Home » TerraDown mag naar Wacken Open Air

TerraDown mag naar Wacken Open Air

door Filip van der Linden
187 views 1 minuten leestijd

De Nederlandse Wacken Battle werd gewonnen door TerraDown. De hoofdprijs van deze wedstrijd is een show deze zomer op het legendarische metalfestival Wacken Open Air in Duitsland. De publieksprijs ging naar The Unslain. De andere Nederlandse finalisten waren Temple Renegade, Shuulak, Embers of Oblivion en Despicable Heroes.
 
Vorig jaar was er geen Nederlandse Wacken Battle, maar wonnen de Despicable Heroes wel al de (vervangende) Metal Battle. In 2017 mocht Inferum Nederland vertegenwoordigen op Wacken.
 
TerraDown is natuurlijk niet de enige Nederlandse band die dit jaar op Wacken speelt. Ook Delain, For I Am King, Legion Of The Damned en Within Temptation staan op de afiche.
 
TerraDown bestaat drie jaar en brengt melodische deathmetal. In 2017 brachten ze een EP met vier eigen tracks uit in eigen beheer. Sindsdien zijn ze heel actief in bandbattles. Het vijftal kan zich warm lopen voor Wacken Open Air in Duitsland op het Stonehenge Festival in Steenwijk. Na Wacken mogen ze nog op het podium van Tattoofest in Nijverdal en Baroeg Open Air in Rotterdam en volgend jaar staat ook al het No Sleep Metalfest op hun agenda. (foto: Jaap Tempelman/TerraDown)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00