Home » Video voor Changing Tides

Video voor Changing Tides

door Maurice van der Zalm
96 views 1 minuten leestijd

Toen ik gisteren onze reeks video’s online zette, werd ik er fijn op geattendeerd dat het Nederlandse Changing Tides ook een nieuwe video heeft.
De Brabanders zijn geen onbekende bij Rockportaal. De EP Changing Tides kreeg een lovende review op onze site en afgelopen jaar was onze ‘reporter’ nog getuige van de overweldigende covid-show van de band in S-Plaza Metal Night.
De nieuwe single Guided hebben de heren vergezeld van een heuse videoclip die er professioneel en aantrekkelijk uitziet en de vibe van de muziek netjes visualiseert. Muziek waarin de melodie je meeneemt op een rimpelloze reis tot de zang je met een hagelbuitje prikkelt. Gaandeweg wordt het geluid zwaarder en zwaarder en verschuift het metalcorekarakter dik en vet naar een deathcore-achtige groove waarin de zang als donder en bliksem naar beneden wordt gesmeten.
Er blijft op de achtergrond daarbij altijd dat subtiele gitaargeluid terwijl de gehele ritmesectie je van voor naar achter smijt. Heerlijke compositie die ook na het weekend nog even de complete aandacht verdient.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00