Home » Video's met windkracht 8

Video's met windkracht 8

door Maurice van der Zalm
122 views 2 minuten leestijd

Lekker onstuimig weer zorgt er altijd weer voor dat het tijd is om je een beetje te verwennen. Voor nu kan dat met nieuwe video’s van:
Fit For An Autopsy
Nog een weekje en The Sea Of Tragic Beasts van Fit For An Autopsy wordt uitgebracht. In de review op onze site kun je al lezen wat een bruut product dit is geworden. De band heeft weer een nieuwe video online gezet. Dit keer van Shepherd.
In Shepherd weet Josean zich goed te weren en weet hij met de nodige tempowisselingen en strak drumwerk te overtuigen. Qua zang laat Joe horen dat hij meer kan dan grunten en liggen screams en grunts netjes naast elkaar terwijl de gitaardeken erover wordt uitgegoten.” (Rockportaal)

Ice Nine Kills
Ice Nine Kills bracht vorig jaar een uitstekend album op de markt dat zo vlak voor Halloween wel toepasselijk gepland was. Het afgelopen was het optreden in Nederland uitverkocht en langzamerhand hoor je de naam van verschillende kanten steeds opduiken. Dat komt zeker door de aanstekelijke sound van de band, maar ook door de video’s. Een maand geleden met IT Is The End en nu met Your Number’s Up.

Eskimo Callboy
1 november komt Eskimo Callboy met de opvolger van The Scene. Het afgelopen jaar heeft de band hard gewerkt aan het nieuwe album. Verwacht geen logisch vervolg op The Scene, want de band is iets anders te werk gegaan dan voorheen en vermelden dat dit album een meer persoonlijk album is geworden waarin alle bandleden meer vanuit hun eigen persoonlijkheden de composities hebben aangevlogen. Oordeel zelf met de nieuwe video van Prism.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00