Home » Video's van Soen, Riverside, Mark Morton en Rotting Christ die we je niet willen onthouden

Video's van Soen, Riverside, Mark Morton en Rotting Christ die we je niet willen onthouden

door Maurice van der Zalm
154 views 1 minuten leestijd

Soen
Met Lotus leverde het Zweedse Soen weer een prachtig album af binnen het progressieve rockgenre. Binnenkort zal Soen ook Nederland weer aan doen tijdens de nieuwe tour. De video van de compositie Covenant is nu online

Mark Morton
Bij Spinefarm Records is begin deze maand het soloalbum van Mark Morton uitgekomen met daarop diverse gerespecteerde collegamuzikanten. Nieuw werk van Lamb Of God laat vooralsnog op zich wachten dus het was tijd voor Mark om zijn werk uit te brengen. De video die nu online is gezet is van Cross Off met Chester Bennington op zang.

Rotting Christ
Bij Season Of Mist leverde het Griekse Rotting Christ het album The Heretics af. Een bijzonder schijfje dat voor sommige fans misschien wel even wennen was. Wil je weten wat het album te bieden heeft? Luister dan naar de video van The Voice Of The Universe.

Riverside
Riverside liet met het laatste album Wasteland horen dat ze ook als trio nog altijd tot de top van het progressieve genre gerekend kunnen en mogen worden. Vorig jaar is de band begonnen aan de Wastelandtour. Hiervan is een gedeelte nu als video online gezet. Ben je getriggerd door wat je ziet, schaf dan nog even tickets aan  voor de concerten in Nederland dit jaar.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00