Home » VV + Zetra – 013 (Tilburg) 07/05/2024

VV + Zetra – 013 (Tilburg) 07/05/2024

112 views 4 minuten leestijd

De 013 staat vandaag in het teken van VV Ville Valo & Zetra. Ville Valo staat als zanger natuurlijk bekend om zijn carrière met HIM. Van Zetra heb ik zelf persoonlijk nog nooit gehoord, dus ik ben heel benieuwd naar wat de avond gaat brengen.

Zetra is de eerste band op het programma. Dit Londense duo bestaat uit Adam (guitar & vocals) en Jordan (synthesiser & vocals). Ze brengen sferische muziek. De heldere mooie stem van Adam klinkt door de 013 en de wat duistere muziek is een tegenstelling tot zijn klanken. Een heel er mooi geheel. Deze band is een erg goede band. Het is zeker de moeite waard om ze eens te gaan beleven al ze weer eens in Nederland zijn. Setlist: Sacrifice, Starfall, Beauty Has Her Way, Sacred Song, Mirror, The Angel Cries, Call Of The Void

VV Ville Valo is een Finse zanger. Erg bekend geworden door zijn tijd met HIM, maar ook de samenwerking met Apocalyptica is bij velen bekend. Tijdens intro bouwt het heartagram op in licht. En de vele lampen in achterwand geven een gaaf effect voor en tijdens de show. Het heartagram veranderd van kleur gedurende de show. Ville Valo wordt ondersteund door een band van 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Helaas is er geen live toetsenist aanwezig.

Ville Valo is erg goed bij stem, hij zingt zuiver en raakt alle noten van laag tot hoog. De hele show wordt zo goed als foutloos gezongen. Echt heel erg goed.

Zo goed zo als hij zingt, zo matig is de podiumperformance. Deze valt zowel van de band als van Ville Valo zelf wat tegen. Ieder heeft zo zijn eigen plekje en komt daar nauwelijks vanaf tenzij er een solo weggegeven wordt. Ville valo heeft weinig interactie met het publiek op wat, meezing momentjes, na en hij kondigt ook geen nummer aan. Hij heeft we een hele mooie outfit en het is een erg charismatische man.

De goede strakke band bestaat uit Mikko Virta – Guitar, Risto Rikala – Drums, Sampo Sundström – Guitar en Juho Vehmanen – Bass. Gitarist Mikko Virta geeft goede solo’s weg, ook speelt hij een prachtig intro van wings of a butterfly. De set is goed in elkaar gezet en wisselt eigen nummers en HIM nummer af. Het was een muzikaal erg goede show met veel herkenbare top nummers. Echt wel een aanrader om VV weer te gaan zien in de toekomst.

Setlist: Zener Solitaire (intro), Neon Noir, Right Here in My Arms (HIM song), Run Away From the Sun, Rip Out the Wings of a Butterfly (HIM song), Salute the Sanguine, The Kiss of Dawn (HIM song), Loveletting, Buried Alive by Love (HIM song), Heartful of Ghosts, Join Me in Death (HIM song), The Foreverlost, The Funeral of Hearts (HIM song), Echolocate Your Love, Poison Girl (HIM song), Saturnine Saturnalia

Encore: Gone With the Sin (HIM song), In Trenodia, Killing Lonelines (HIM song), Baby Lacrimarium, When Love and Death Embrace (HIM song)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00