Home » 24/7 Diva Heaven – Superslide

24/7 Diva Heaven – Superslide

door Edwin Knip
260 views 1 minuten leestijd

Ruige recht-toe-recht-aan garagerock uit Berlijn.
De drie dames van 24/7 Diva Heaven, Kat, Mary en Karo brengen met deze vijf tracks tellende EP het geluid van de jaren negentig terug. Alle drie hebben ze een achtergrond in de muziekwereld, variërend van stoner rock tot metal.  De mengeling van punkrock, grunge en hardrock kent invloeden van The Melvins, Nirvana, Sonic Youth en Dinosaru Jr. De EP is in eigen beheer uitgegeven.
De vocalen van zangeres/gitarist Kat zijn ongepolijst, rauw en scherp. De vijf nummers op deze EP zijn goed voor ruim een kwartier muziek. Een kwartier lang ruig gitaarwerk en agressieve zang. Uiteindelijk gaat in het laatste nummer, Half Moon, het tempo minimaal omlaag en worden zowel de zang als de muzikale omlijsting minder ruw. De nummers leunen voornamelijk op de stevige gitaar riffs en hebben allemaal een hoog tempo. Er zijn geen pakkende melodieën, geen koortjes en een minimum aan herkenbare refreintjes. De band houdt het kort, heftig en strak,.
Het album is een veelbelovende eerste stap op weg naar bevestiging in zowel de punk als de rock scene. Op 6 september speelt de band live in Berlijn op Zukunft Am Ostkreuz.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00