Home » Code Rood met Landmvrks, Axel Rudi Pell, Gentihaa, Caliban, Rockford en meer

Code Rood met Landmvrks, Axel Rudi Pell, Gentihaa, Caliban, Rockford en meer

door Maurice van der Zalm
199 views 3 minuten leestijd

De storm Eunice raast over Nederland. Binnen is het rustig en kun je van dit moment genieten met wat nieuwe video’s.
Caliban
22 april komt Caliban met het nieuwe album Dystopia. Het is een album met allemaal nieuw werk. Op de eerste single en titelnummer is een rol weggelegd voor Christoph Wieczorek van Annikokay.

Landmvrks
De Franse metalcorecollega’s van Landmvrks komen met de video bij de nieuwe single Suffocate ft Bertrand Poncet of Chunk! No, Captain, Chunk! De single is afkomstig van Lost In The Waves The complete edition

Ibaraki
Voor de nieuwe single van Ibaraki wist Matthey Kiichi Heafy (Trivium) Nergal van Behemoth zover te krijgen dat hij een stuk mee wilde spelen. Het resultaat kun je zien en horen bij de video van Akumu.

Fight The Fade
Vanuit Californië lanceert Fight The Fade een aanstekelijke alternatieve rocksingle met de naam Monster.
Monster is a question of “who am I really?” Am I the person that you see online, at the store, or even on stage? Or, am I just the sum of all the darkest parts inside myself? It’s about the struggle to find the answer to that question, and ultimately to find the balance between the sides of yourself that may be at war with each other.– Fight The Fade

Gentihaa
Gentihaa maakt zich klaar voor een nieuw album dat veelbelovend moet gaan worden. En terwijl de opnames vorderen brengt de band de video bij Beyond uit, dat afkomstig is van Revenge Entropy. Het zal fungeren als een brug tussen twee albums.

Seven Eyed Crow
Seven Eyed Crow is opgericht in 2013 door Aurélien en Tom. De basis was progressieve rock. Met de toevoeging van Ales, Fred en Jay kwamen er andere invloeden naar binnen. Na vier jaar stilte is de band terug met de EP Icarus waarop je ook de single Weird Boy kunt vinden.

Rockford
Rockford is een onvervalste rockband die voornamelijk in de grungehoek te vinden is en waarin de muziek van Soundgarden, Pearl Jam en Alice In Chains terug te vinden is. De bandnaam is ‘geleend’ van de geboorteplaats van zanger/gitarist Niels Schmitz maar nu te vinden is in Klundert in Nederland. Walkin’ In is de derde single van de band en is afkomstig van het debuut dat later dit jaar uit moet gaan komen.
Niels Schmitz : “Picture yourself going to a party, gig or meeting. Everybody has high expectations and all of them believe in your skills or talent. The only one in the room who doesn’t believe he can do it, or live up to the expectations is YOU. That”s what “Walkin’ In” is about. So that’s the reason he screams it out in the chorus “I can’t be what you see”. The person in the song has to figure out what his true purpose is in life.”

Cellar Twins
Cellar Twins wist een aardige indruk te wekken met het album Duality. De band komt nu met de nieuwe single Abyss.

Michael Romeo
Eindelijk wordt het album War Of The Worlds, Pt. 2 eind maart uitgebracht. Een mooi vervolg op part 1 en met de video van Metamorphosis laat hij horen dat het een album is waar reikhalzend naar uitgekeken mag worden. Met extra aandacht voor de zang van Dino Jelusick.

Axel Rudi Pell
Never change a winning team. Dat geldt zeker voor Axel Rudi Pell. De man is onverwoestbaar en komt met grote regelmaat met heerlijke albums op de proppen. 15 april brengt hij zijn nieuwe studioalbum Lost XXIII uit. Luister alvast naar de single Survive.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00