Home » Festyland Zondag (Volkel) 13/10/2013

Festyland Zondag (Volkel) 13/10/2013

door carola@rockportaal.nl
170 views 3 minuten leestijd

festyland-20131013- 422En dan is alweer de laatste dag aangebroken van Festyland 2013. De weersverwachtingen zien er niet erg goed uit, maar toch wagen we ons weer met goede moed op het festivalterrein.
De zondag staat vooral in het teken van familie en kinderen. Voor kinderen is het een en ander georganiseerd en een groot deel van de tenten zijn vandaag gesloten. Ook wordt vandaag weer de tweede editie van het WK Apenkooi gehouden.
Beat the Stones trappen deze regenachtige zondag af in de Eetertaintent. Deze Volkelse band brengen een mengeling tussen the Beatles en the Rolling Stones. Ondanks dat het nog niet erg druk is zorgen Beat the Stones voor een aangenaam begin van de zondagmiddag.
Op de Jupiler Live Stage begint de Band & Breakfast. De band speelt covers van allerlei soorten muziek. Deze feestband doet er alles aan om de halfvolle tent aan het lachen en dansen te maken. Het publiek dat er was, werd zeker goed vermaakt.
festyland-20131013- 264Terwijl het WK Apenkooi bezig is gaan we even kijken bij Pater Moeskroen die in de Eetertaintent speelt. Deze folkband bestaat al sinds 1985 en bijna iedereen kent wel een lied van hun. Tijdens het optreden worden oude en nieuwe nummers afgewisseld en speciaal voor de kinderen wordt ‘Roodkapje’ ook weer eens gespeeld.
Tribute2BobMarley is de een na laatste band die op het hoofdpodium staat. Deze kleurrijke band speelt covers van Bob Marley. Op dit moment is het ook al lekker druk in de Jupiler Live Stage  en deze warme band doet ons alweer verlangen naar de zomer die helaas afgelopen is.
festyland-20131013- 552Dan is het tijd voor de afsluiter van Festyland 2013. BZB & Friends sluiten deze zondag af op het Jupiler Live Stage. Hierbij krijgen de heren van BZB hulp van enkele muzikale vrienden waardoor het optreden een extra feestje word. Zo komen onder andere Merijn van Navarone, Armand en Gijs Jolink langs om mee op te treden met BZB. De energie van alle muzikanten bij elkaar werkt aanstekelijk en Festyland wordt hiermee erg goed afgesloten.
En voor je het weet is Festyland 2013 afgelopen. Ieder jaar gaat het weekend weer veels te snel voorbij, maar gelukkig gaat een jaar snel voorbij en voor je het weet is het alweer Festyland 2014!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00