Home » Golden Earring – 013 (Tilburg) 11/05/2013

Golden Earring – 013 (Tilburg) 11/05/2013

door melvin@rockportaal.nl
166 views 2 minuten leestijd

10052013-GoldenEarring-7Wie kent ze niet! De Golden Earring. De mannen staan vanavond in een afgeladen 013, het is zo druk dat de mensen in de gang op de bankjes staan om iets te kunnen zien van het concert.
De heren van R.O.T.S. hebben vandaag de eer om voor niemand meer of minder dan de Golden Earring te openen. Of er veel mensen zijn die deze band kennen weet ik niet, maar het is een bijzonder goede keuze om de heren van dit waar rockfestijn deze eer te geven. De mannen staan op het podium alsof ze er altijd al zijn geweest. Op deze manier weten ze dan ook het publiek gemakkelijk voor zich te winnen, en is er al de nodige beweging aan de gang in het publiek. Het is een strakke set en zeker een waardige opener van de avond!
Na een knap half uur ombouwen is het dan eindelijk tijd voor de Golden Earring. Nederlands grootste rock band ooit is vandaag naar de 013 gekomen, om hier een verbluffend concert neer te zetten. Het is mooi om te zien dat de mannen er nog steeds zoveel plezier in hebben en met volle overgaven het podium rocken! Het publiek heeft er hoorbaar zin in want er wordt vanaf de eerste toon luidkeels mee gezongen, dit geeft Barry Hay duidelijk een opkikker om nog een tandje bij te zetten. Het is goed om te zien dat een band die al zolang mee gaat toch nog zoveel betekend in de hedendaagse muziekwereld, want zo zie je niet alleen mensen die je zou verwachten bij een band uit de 60’s maar ook een heel stel jonge koppies en dat is toch goed om te zien. Zoals verwacht passeren alle hits de revue, denk hierbij aan nummers als Twilight Zone, Radar Love & When the lady smiles.
Ik heb genoten en ik weet zeker dat de rest van het publiek dit ook heeft, want de mannen van de Earring hebben laten zien en horen dat ze nog steeds rocken alsof ze twintig zijn, en nog steeds plezier hebben in wat ze doen!


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00