Home » Heerlijk Hemelrijk Festival – Hemelrijk (Uden) 12/10/2014

Heerlijk Hemelrijk Festival – Hemelrijk (Uden) 12/10/2014

door carola@rockportaal.nl
209 views 2 minuten leestijd

heerlijkhemelrijk-20141012- 111Normaal zou nu de derde dag van Festyland aangebroken zijn. Maar naast het feit dat Festyland is verhuisd, is er dit jaar meer veranderd. De zondag hoort namelijk niet meer bij Festyland, maar op de zondag vindt een heel nieuw festival plaats. Namelijk het Heerlijk Hemelrijk Festival. Natuurlijk wordt ook dit festival op het Hemelrijk gehouden.
Ook bij dit festival staat de zondag in het teken dat er voor iedereen wat wils is. Zo worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, maar ook de tenten Jupiler Ballsroom en de Spektakulair zijn op deze dag geopend.

De eerste band die deze dag speelt is BZB. Deze keer krijgen ze daarbij hulp van Frank Lammers. Met hem zingen ze namelijk de top drie van de top 900. Deze wordt ieder jaar gemaakt door Omroep Brabant en dit jaar stonden er alleen maar Brabantse nummers in de top drie. Met op nummer drie het nummer Echte Vrienden van BZB. Naast deze drie nummer zingt BZB nog meer eigen nummers. Onder andere de nummers De Bankzitter en Stukje lopen kwamen langs. BZB opent deze zondag op een knallende manier!
De rest van de dag kan iedereen zich prima vermaken. Zo kun je de hele dag naar verschillende coverbands luisteren in de Jupiler Live Stage, een dansje wagen bij La Fuente in de Spektakulair, een make-over ondergaan, lekker op het strand gaan zitten, een ritje maken in de achtbaan en nog veel meer.
Een goede eerste editie van het Heerlijk Hemelrijk Festival.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00