Home » Nieuwe video's uit bluesland

Nieuwe video's uit bluesland

door Eric van den Bosch
153 views 1 minuten leestijd

Een paar fijne bluesvideo’s voor je.
Allereerst een video van een nieuw project van Joe Bonamassa, The Sleep Eazys. Het album Easy To Buy, Hard To Sell verscheen anderhalve week geleden en is opgenomen met grotendeels zijn vaste tourband. De productie is van Bonamassa zelf, zijn tweede productieklus na Reese Wynans’ Sweet Release. Het album is gevuld met louter instrumentale covers, bijvoorbeeld van Bonamassa’s held Danny Gatton, Tony Joe White en Link Wray. In de video zie je ze een nummer uit een Bondfilm onder handen nemen.
Ook Seasick Steve heeft weer een album op stapel staan. Love & Peace verschijnt op 24 juli en “Clock Is Running” is de eerste video van dat album. Het is een fraaie video geworden, waarin Seasick Steve zowaar luchtgitaar speelt.
De derde video is weer met Joe Bonamassa. Releasedatum en titel van het album zijn nog niet bekend, maar het is van de recente sessies in de Abbey Road Studios in Londen. En niet alleen heeft hij een andere plek gekozen om op te nemen, hij heeft in Londen ook songs geschreven met Bernie Marsden, ooit de helft van een geweldige gitaartandem met Micky Moody in Whitesnake.


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00