Home » Rebelstar terug met nieuwe single

Rebelstar terug met nieuwe single

door Maurice van der Zalm
1,6K views 2 minuten leestijd

REBELSTAR is terug met hun kenmerkende geluid, welke klassieke rock riffs combineert met invloeden uit de moderne hardrock. Vooruitlopend op de release van hun nieuwe album met de titel The Black Widow Anthems brengen ze een eerste single en video uit voor de track One More Time. Op 14 april 2023 zullen de heren van Rebelstar dan het album hoogstpersoonlijk presenteren tijdens de releaseshow in het Paard te Den Haag.

Rebelstar pionierde met het opnieuw op de kaart zetten van authentieke hardrock. Met de release van hun vorige 2 albums in 2010 en 2013 valt niet te ontkennen dat Rebelstar zichzelf heeft bewezen als een levende en ademende rockmachine. Zo deelden ze in het verleden podia met bands als King’s X, Helloween, Vicious Rumors, The Quireboys, Gotthard, Y&T, Tyketto, Hardline en Ace Frehley en speelden ze op het prestigieuze Masters of Rock festival (CZ).

Gedurende 2017 en 2018 rockten Rebelstar harder dan ooit en toerden ze samen met The United Voices Of Rock. Ook brachten ze de single All Messed Up uit met voormalig KISS gitarist Bruce Kulick.

Het is 2023 en Rebelstar is terug. Sterker dan ooit! Met een nieuwe line-up en de aankondiging van een nieuw album: The Black Widow Anthems, welke vanaf 14 april dit jaar beschikbaar zal zijn. Het album zal op die dag zijn vuurdoop krijgen tijdens de speciale releaseshow die zal plaatsvinden in het Paard te Den Haag.

Vooruitlopend op hun nieuwe album brengt Rebelstar een video uit voor het nummer One More Time, een energieke track met een aanstekelijke mix van traditionele hard- en moderne rock. Met zijn catchy refrein en opzwepende ritme kost het One More Time geen enkele moeite om je helemaal los te laten gaan … en dat niet slecht één enkele keer!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00