Home » Video's om februari strak in te luiden

Video's om februari strak in te luiden

door Maurice van der Zalm
237 views 3 minuten leestijd


Next Time Mr. Fox
Vorig jaar april lanceerde Next Time Mr. Fox het debuutalbum met daarop twaalf composities waarin diverse invloeden verwerkt zijn maar waar vooral de metal-/deathcore-elementen de boventoon voeren. Van het album dit keer twee video’s die zeer tot de verbeelding spreken.


Katatonia
Uniek in hun genre weet de band rond Jonas Renkse je te overtuigen en te ontroeren. Via Peacevill Records zal het nieuwe album City Burials op 24 april verschijnen.
Lacquer is een mooie voorbode hiervan.

Terra 1nc0gnita
Ieder land heeft zo zijn ‘helden’. Voor Griekenland is George Dalaras er daar één van. Zijn muzikale carrière beslaat vijftig jaar en hij heeft samen gewerkt met onder meer Sting, Jethro Tull, Al di Meola en Bruce Springsteen. Prog/powermetalband Terra Incognita heeft de compositie Stranger (oorspronkelijke titel: A Stranger And An Enemy To You) opgenomen met New Yorker Billy Vass als charismatische voorman.

Silent Winter
We blijven even in Griekenland met Silent Winter die van het album The Circles Of Hell (waarvan binnenkort een review zal verschijnen) uit 2019 een nieuwe single naar voren hebben geschoven.

Wolfpakk
In de review op onze website werd het volgende geschreven over het nieuwe album Nature Strikes Back “Het vijfde album van Wolfpakk is een muzikaal hoogstandje geworden, met een overdaad aan gastmuzikanten. Elf nummers lang is het genieten, mede door de variatie van vocalen en instrumentalisten is dit een sterk en afwisselend album geworden waarbij de luisteraar van begin tot eind gekluisterd aan de speakers ligt. Dit album verdient het om beluisterd te worden.”
One Day is één van die hoogstandjes.

Testament 
Het nieuwe album Titans Of Creation van Testament staat op het punt om uitgebracht te worden (3 april via Nuclear Blast Records) en binnenkort (16 februari) zijn de thrashers ook te zien in Nederland. Om je alvast een beetje warm te maken is hier de nieuwe video van Night Of The Witch.

Cellar Twins
Vorig jaar debuteerde Cellar Twins met het album Duality en daarop laat de band horen dat ze over een flink potentieel bezitten. Bij Molotov Parade is er dan nu ook eindelijk beeldmateriaal.

Moon Reverie
Moon Reverie is de band rond gitaarvirtuoos Luca Poma en met het gelijknamige album hebben zij 2020 goed doen starten.
Moon Reverie levert een leuk debuutalbum af met sterke hardrocksongs die netjes binnen de lijntjes zijn geschreven en gespeeld.” (Rockportaal)
Van het album is er de nieuwe single Winterfall die van een video is voorzien.

Pyogenesis
Via AFM werd ik geattendeerd op het nieuwe album A Silent Soul Screams Loud dat op 24 januari is uitgekomen. De band heet Pyogenesis en hebben bij The Capital een video afgeleverd. Een heerlijke compositie met een rustig begin maar met een sterk en krachtig vervolg.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00