Home » We Are Harlot – We Are Harlot

We Are Harlot – We Are Harlot

door Edwin Knip
121 views 1 minuten leestijd

WeAreHarlotHet debuutalbum van dit transcontinentale kwartet staat als een huis, vol overgave en passie rolt er een vloedgolf aan stevige melodieuze rock de woonkamer binnen.
Zanger Danny Worsnop afkomstig uit Engeland wordt bijgestaan door de Braziliaanse drummer Bruno Agra. De andere twee leden komen beide uit de Verenigde Staten, gitarist Jeff George en bassist Brian Weaver. Het album opent sterk met Dancing On Nails dat tevens de eerste single is. Uptempo rock, strak gitaarspel en een krachtige zangstem onderstrepen de keuze voor dit nummer. Dirty Little Thing wordt lekker rauw gezongen, en heeft een wat hoger tempo dan het voorgaande nummer. Denial trok de aandacht van World Wrestling Entertainment en is nu het nieuwe thema nummer van het populaire Monday Night Raw programma. Gierende gitaarsolo’s en rauwe, felle vocalen kenmerken de nummers. Someday is een wat rustiger nummer, bijna een ballad. One More Night daarentegen is een lekker agressief nummer, fantastisch gezongen door Worsnop.
Elf nummers lang laat de band horen wat ze in huis heeft, en dat is zeker de moeite van het luisteren waard. Deze band verdient de aandacht die ze willen hebben, en andermaal wordt er bewezen dat er binnen de muziek geen hinder ondervonden wordt van landsgrenzen. Een steengoed album.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00