Home » Dearworld – Groene-Engel (Oss) 21/02/2014

Dearworld – Groene-Engel (Oss) 21/02/2014

door carola@rockportaal.nl
141 views 1 minuten leestijd

dearworld-20140221- 418Vanavond wordt eindelijk het langverwachte debuutalbum van Dearworld gepresenteerd. En wel in de Groene-Engel in Oss. De meeste mensen kennen Dearworld van festivals zoals Paaspop en Festyland. Ze onderscheiden zich van de rest door hun mengelmoes van electro, dance en rock. Hun debuutalbum heet Observe Absorb Evolve. Tijd om te dansen!
De avond begint met de indierock band Hunting the Robot uit Eindhoven. Na het hectische jaar van 2011 (waarin ze een EP uitbrachten en optredens op televisie en radio hadden) hebben ze gewerkt aan hun debuutalbum die volgende maand uitkomt. Deze energieke band zorgt voor een goede sfeer in de zaal en er worden zelfs al voorzichtig wat dansjes gemaakt. Een erg goed begin van deze albumpresentatie.
Dan is het tijd voor de band waar iedereen voor gekomen is. Meteen vanaf het begin is het duidelijk dat deze avond een feestje wordt. En wel het feestje van Dearworld. Nummers zoals Paradox Superstar, Symmetry en Waster komen langs en daarnaast ook het wat rustige nummer Mirage. Dearworld heeft voor deze avond ook een paar special guests meegenomen waardoor er genoeg afwisseling op het podium is. Met dit debuutalbum bewijst Dearworld weer eens hoe goed ze zijn. We gaan ze deze zomer zeker weer zien op de vele festivals. Een geslaagde avond!


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00