Home » Fear Factory – Dynamo (Eindhoven) 05/08/2013

Fear Factory – Dynamo (Eindhoven) 05/08/2013

door Marc Koetse
199 views 2 minuten leestijd

Drie concerten in een week, zo midden in de vakantie. Gewaagd, maar met namen als Killswitch Engage, Exodus en de hoofdact van vanavond, Fear Factory, moet het een feestweek kunnen worden bij Dynamo in Eindhoven.
Spoil EngineHoewel de temperatuur buiten nog nauwelijks onder 30 graden is gezakt, is het publiek er al vroeg bij deze avond. Dat het bier nog wat lauw uit de leidingen stroomt mag de pret niet drukken en het Vlaamse Spoil Engine doet er alles aan om de sfeer erin te houden.  Nou ja helemaal Vlaams is de band nu ook weer niet, want de andere helft is Nederlands. Een beetje een thuiswedstrijd dus. De band brengt melodische trash-metal en weet zonder moeite het publiek warm te krijgen. Op het eind van de set staat de bijna volle zaal al flink uit zijn dak te gaan.
Fear Factory - Dynamo (Eindhoven) 05/08/2013Na een korte ombouw is het de beurt aan Fear Factory.  De band is bezig met tour door West-Europa en Rusland en stond afgelopen weekeinde nog op Wacken. De band zet een super strakke show neer waarbij nummers uit hun hele oeuvre voorbij komen. Helaas laat de stem van front-man  Burton C. Bell het met name bij de melodische zang meer dan eens heftig afweten. Zonde, want het gegrunt gaat hem meer dan goed af. Hoe het ook zij, het publiek gaat er de volle honderd procent voor en zingt en brult uit volle borst mee.  Dat maakt dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat, ondanks…
 


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00