Home » Magical Heart – Heartsonic

Magical Heart – Heartsonic

door Edwin Knip
445 views 1 minuten leestijd

Het altijd lastige tweede album. Na de release van het debuutalbum Another Wonderland in 2018 komt Magical Heart met een vervolg.

De vraag is altijd,  kan een band voldoen aan verwachtingen? Het viertal levert elf nieuwe nummers in het genre melodische rock. Van de titels op Heartsonic zijn Take Your Time en Magical Star al in 2020 verschenen als single. Maar door omstandigheden die we ondertussen allemaal wel weten werd de release van het album uitgesteld naar 2022.

Met nummers als How Will The Story End en If Could Go On (Forever) zet de band wat steviger nummers neer. Melodische nummers doorspekt met vuige riffs en stevig drum- en baswerk. Hier en daar komt er ook nog een korte gitaarsolo voorbij. Waiting For So Long en My Own Way voldoen meer aan de definitie van klassieke melodische rock.

Zanger-gitarist Christian Urner en gitarist Patrick Schuster leveren een mooi muzikaal gevecht met bassist Robert Frenz en drummr Giuliano-Pepe Muller. De nummers zitten goed in elkaar en de band valt niet in herhaling. En ten opzichte van het debuut zijn er inderdaad stappen gemaakt. De band heeft op dit moment geen nieuwe tourdata bekend gemaakt, wel is er op 3 maart de officiële release party in München.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00